Betonwerken

Op vlak van betonwerken kunnen wij u een zeer uitgebreide waaier aan diensten aanbieden. Dit kan gaan van de iets kleinere werken zoals het gieten van een funderingsplaat voor uw huis of het aanleggen van uw oprit in gepolierde betontegels, tot het bouwen van ondergrondse garageboxen, particuliere kelders, zwembaden, etc.
Onze troef is dat wij tal van betonelementen, prefabriceren in onze loods waar wij uitgerust zijn met de nieuwste apparatuur.

Een van onze iet wat specialere referenties in de streek is onder andere de betonnen tribunes bij tennisclub De Koddaert. Deze kan je terugvinden bij onze realisaties. Daarnaast hebben wij in de haven van Oostende ook al verschillende werken uitgevoerd, zoals het bouwen van wielwalsen en het gieten van funderingsputten voorzien van chemische verankering.

Kelders, Vloerplaten, Betonmuren, Trappen, Liftputten, Vijver-Zwembad, Wielwasinstallatie, Funderingswerken, Inkuipingen, Mestputten, Ankerblokken, Tegels in gekleurde zichtbeton, etc.

1. Kelder 2. Vloerplaten 3. Betonmuren 4. Trappen 5. Liftputten 6. Vijver - Zwembad 7. Wielwasinstallatie

1. Kelder

Wij realiseren waterdichte kelders in gewapend beton voor woningen, appartementsbouw, industrie, zwembaden, etc. Naast een zeer snelle uitvoering geven wij u altijd de garantie op waterdichtheid. Wij gebruiken steeds BENOR gekeurde beton van hoogwaardige kwaliteit. Zo bouwen wij u een sterke en duurzame kelder met prachtige gladde wanden.

2. Vloerplaten

Wilt u een vloerplaat met alle nodige nutsvoorzieningen voor uw woningbouw en/of appartementsbouw? Of een gepolierde vloerplaat voor uw tuinhuis, garagebox, etc? Ons team realiseert met veel zorg de eerste stap van uw nieuw project.

3. Betonmuren

Alle betonmuren worden gegoten met kwalitatieve DOKA pannelen. Betonmuren die zichtbaar blijven, kunnen geprefabriceerd worden in onze loods om zo een egaler eindresultaat te bekomen.

4. Trappen

De betontrappen kunnen voorzien worden van rubberen trapneuzen (zie foto). Voor trappen in uw appartementsgebouw, industriebouw en kelders zijn wij u ideale partner. Maar voor trappen die zichtbaar blijven in bijvoorbeeld een handelspand, doen wij beroep op een externe partner. 

5. Liftputten

Een liftput nodig voor uw appartementsgebouw of ander project? Wij kunnen deze realiseren op de werf of eventueel prefabriceren in onze prefab loods.

6. Vijver - Zwembad

De ruwbouw van uw vijver of zwembad kunt u steeds door ons laten uitvoeren. Wij voorzien alle nodige nutsvoorzieningen voor de installatie van uw pompen, verlichting, etc. Ook kunnen wij alle beton elementen prefabriceren in onze loods ,wat het mogelijk maakt deze glad te polieren. Zo hoeft u niets te betegelen en behoudt u de ruwe, moderne look.

7. Wielwasinstallatie

Een wielwasinstallatie wordt gebruikt om de wielen van zwaar verkeer te reinigen vooraleer deze op de wegkomt. Onder andere In de haven van Oostende hebben wij enkele wielwasinstallaties gerealiseerd.